Additional Information
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 500g, 750g, 1000g |
In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
120 tot 150 minuten stoven
Riblappen van 100% Texels rundvlees. Gesneden van de hals van de koe.
Braad de lappen aan in de braadpan met ruim bakboter.
Haal de lappen uit de pan en voeg bij de boter warm water toe. Als het een beetje kookt leg dan de riblappen weer terug in de pan en zet het vuur laag. Doe de deksel op de pan en laat het vlees 2.5 a 3 uur zachtjes sudderen.
Smaaksuggesties
rode wijn, azijn, laurier, ui, tomaat
Riblappen van 100% Texels rundvlees. Gesneden van de hals van de koe.
Braad de lappen aan in de braadpan met ruim bakboter.
Haal de lappen uit de pan en voeg bij de boter warm water toe. Als het een beetje kookt leg dan de riblappen weer terug in de pan en zet het vuur laag. Doe de deksel op de pan en laat het vlees 2.5 a 3 uur zachtjes sudderen.
Smaaksuggesties
rode wijn, azijn, laurier, ui, tomaat
In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
120 tot 150 minuten stoven
Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.
Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.
Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.
Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 500g, 750g, 1000g |
REVIEWS
Er zijn nog geen beoordelingen.