Additional Information
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 175g, 350g, 500g |
In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃
Maximaal 5 maanden op -18 ℃
10 tot 12 minuten braden
Hamlappen gesneden van de dikke lende of spierstuk.
Braden: Braad de hamlap in 6 tot 8 minuten om en om gaar.
Stoven: Bak de hamlap eerst om en om bruin. Voeg vocht toe en stoof de lappen in 1 uur klaar.
Tip: Stoof de lappen klaar en je hebt een heerlijk broodje warm vlees. Lekker met satésaus.
Hamlappen gesneden van de dikke lende of spierstuk.
Braden: Braad de hamlap in 6 tot 8 minuten om en om gaar.
Stoven: Bak de hamlap eerst om en om bruin. Voeg vocht toe en stoof de lappen in 1 uur klaar.
Tip: Stoof de lappen klaar en je hebt een heerlijk broodje warm vlees. Lekker met satésaus.
In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃
Maximaal 5 maanden op -18 ℃
10 tot 12 minuten braden
Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.
Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.
Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.
Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.
REVIEWS
Er zijn nog geen beoordelingen.