Additional Information
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 500g, 750g, 1000g |
In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
45 tot 60 minuten braden
Heerlijke rosbief van 100% Texels rundvlees.
Waar wordt rosbief van gesneden?
Rosbief kan van veel delen van het rund gesneden worden zoals: dikke lende, bloemstuk, muis, spierstuk, staartstuk,
Rosbief is altijd een groot stuk vlees met soms een dun vetlaagje. Na bereiding moet het vlees binnenin nog rosé zijn. Braad het stuk aan in de pan totdat het vlees mooi bruin is.
Doe het vlees dan in de oven op 160c 20 minuten per 500 gram. Snijd het vlees altijd in dunne plakken.
Smaakidee: peper, mosterd, Provençaalse kruiden.
Heerlijke rosbief van 100% Texels rundvlees.
Waar wordt rosbief van gesneden?
Rosbief kan van veel delen van het rund gesneden worden zoals: dikke lende, bloemstuk, muis, spierstuk, staartstuk,
Rosbief is altijd een groot stuk vlees met soms een dun vetlaagje. Na bereiding moet het vlees binnenin nog rosé zijn. Braad het stuk aan in de pan totdat het vlees mooi bruin is.
Doe het vlees dan in de oven op 160c 20 minuten per 500 gram. Snijd het vlees altijd in dunne plakken.
Smaakidee: peper, mosterd, Provençaalse kruiden.
In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
45 tot 60 minuten braden
Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.
Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.
Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.
Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.
Openingstijden feestdagen:
Maandag 30 December geopend van: 8:00 tot 17:30 uur.
Dinsdag 31 December geopend van 8:00 tot 16:00 uur.
Wegens vakantie zijn wij gesloten van 6 Januari t/m 21 Januari.
REVIEWS
Er zijn nog geen beoordelingen.