Additional Information
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 100g, 150g, 200g, 250g |
In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
4 tot 6 minuten bakken
Heerlijke haasbiefstuk van Texels rund.
Haal de biefstukjes een uur van te voren uit de koelkast, zo kan de kern alvast op kamertemperatuur komen.
Bestrooi de biefstuk met zout en daarna de peper. Doe je eerst peper dan zul je zien dan het zout op de peper blijft liggen en weinig kans krijgt in te trekken. Echt vochtverlies door het zout krijg je pas als je het ruim van te voren op het vlees strooit. Dat is dus niet aan te raden.
Goed verhitten
De perfecte biefstuk bak je vooral door de pan goed te verhitten. Het beste is om een pan met een dikke bodem te nemen. Verhit 3/4 van de boter in de pan op hoog vuur. Als het schuim weg is, is de boter goed op temperatuur. Leg de biefstuk vervolgens in de pan en voeg hierna de rest van de boter toe.
Bakken ± 3-5 min. (Bij normale dikte)
Heerlijke haasbiefstuk van Texels rund.
Haal de biefstukjes een uur van te voren uit de koelkast, zo kan de kern alvast op kamertemperatuur komen.
Bestrooi de biefstuk met zout en daarna de peper. Doe je eerst peper dan zul je zien dan het zout op de peper blijft liggen en weinig kans krijgt in te trekken. Echt vochtverlies door het zout krijg je pas als je het ruim van te voren op het vlees strooit. Dat is dus niet aan te raden.
Goed verhitten
De perfecte biefstuk bak je vooral door de pan goed te verhitten. Het beste is om een pan met een dikke bodem te nemen. Verhit 3/4 van de boter in de pan op hoog vuur. Als het schuim weg is, is de boter goed op temperatuur. Leg de biefstuk vervolgens in de pan en voeg hierna de rest van de boter toe.
Bakken ± 3-5 min. (Bij normale dikte)
In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
4 tot 6 minuten bakken
Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.
Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.
Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.
Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 100g, 150g, 200g, 250g |
Openingstijden feestdagen:
Zondag 22 December gesloten.
Maandag 23 December geopend van 8:00 tot 17:30 uur.
Dinsdag 24 December geopend van 8:00 tot 17:00 uur.
1e en 2e kerstdag gesloten.
Maandag 30 December geopend van: 8:00 tot 17:30 uur.
Dinsdag 31 December geopend van 8:00 tot 16:00 uur.
Vanaf Maandag 6 Januari t/m Dinsdag 21 Januari zijn wij wegens vakantie gesloten
REVIEWS
Er zijn nog geen beoordelingen.