Additional Information
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 500g, 750g, 1000g |
In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃
Maximaal 5 maanden op -18 ℃
45 tot 60 minuten stoven
Lams stoofvlees gesneden van de schouder en de nek.
Uiteraard van écht Texels lam.
Braad het vlees aan in de pan. Voeg vocht of wijn of donker bier toe. Stoof het vlees in 1 uur klaar. Langer mag ook, het wordt alleen maar malser.
INGREDIENTEN 4 personen
750 gr. lamsstoofvlees
3 eetlepels olie 4 uien
4 wortels
1 raapje
25 gr. bloem
1/2 liter bouillon
bouquet garni
1 eetlepel tomatenpuree
geperste teentjes knoflook
zout en peper
peterselie voor de garnering
Snij het vlees in dobbelsteentjes.
Maak de olie goed heet in een grote zware pan en bak het vlees tot het kleurt.
haal het uit de pan, schil en snij de uien, de wortels en het raapje.
fruit ze, roer de bloem erbij en laat al roerend 3 a 4 minuten koken.
leg het vlees weer in de pan, voeg bouillon, bouquet garni, tomatenpuree, knoflook, zout en peper erbij.
sluit de pan en laat het geheel 1,5 tot 2 uur zachtjes koken tot het vlees mals is.
serveer in een verwarmde schaal.
garneer met peterselie.
Lams stoofvlees gesneden van de schouder en de nek.
Uiteraard van écht Texels lam.
Braad het vlees aan in de pan. Voeg vocht of wijn of donker bier toe. Stoof het vlees in 1 uur klaar. Langer mag ook, het wordt alleen maar malser.
INGREDIENTEN 4 personen
750 gr. lamsstoofvlees
3 eetlepels olie 4 uien
4 wortels
1 raapje
25 gr. bloem
1/2 liter bouillon
bouquet garni
1 eetlepel tomatenpuree
geperste teentjes knoflook
zout en peper
peterselie voor de garnering
Snij het vlees in dobbelsteentjes.
Maak de olie goed heet in een grote zware pan en bak het vlees tot het kleurt.
haal het uit de pan, schil en snij de uien, de wortels en het raapje.
fruit ze, roer de bloem erbij en laat al roerend 3 a 4 minuten koken.
leg het vlees weer in de pan, voeg bouillon, bouquet garni, tomatenpuree, knoflook, zout en peper erbij.
sluit de pan en laat het geheel 1,5 tot 2 uur zachtjes koken tot het vlees mals is.
serveer in een verwarmde schaal.
garneer met peterselie.
In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃
Maximaal 5 maanden op -18 ℃
45 tot 60 minuten stoven
Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.
Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.
Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.
Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.
Openingstijden feestdagen:
Zondag 22 December gesloten.
Maandag 23 December geopend van 8:00 tot 17:30 uur.
Dinsdag 24 December geopend van 8:00 tot 17:00 uur.
1e en 2e kerstdag gesloten.
Maandag 30 December geopend van: 8:00 tot 17:30 uur.
Dinsdag 31 December geopend van 8:00 tot 16:00 uur.
Vanaf Maandag 6 Januari t/m Dinsdag 21 Januari zijn wij wegens vakantie gesloten
REVIEWS
Er zijn nog geen beoordelingen.