Additional Information
Price Options | 500g, 750g, 1000g |
---|
In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃
Maximaal 5 maanden op -18 ℃
6 tot 8 minuten bakken
Heerlijk Texelse lamsschouder lappen.
Kruid of marineer de lappen.
Bakken:
Bak de lamslappen in 6 tot 8 minuten klaar. Mag een beetje rosé zijn.
Stoven:
Braad de lappen aan in de pan, voeg wat vocht of wijn of donker bier toe. Stoof de lappen in 1 uur klaar.
Heerlijk Texelse lamsschouder lappen.
Kruid of marineer de lappen.
Bakken:
Bak de lamslappen in 6 tot 8 minuten klaar. Mag een beetje rosé zijn.
Stoven:
Braad de lappen aan in de pan, voeg wat vocht of wijn of donker bier toe. Stoof de lappen in 1 uur klaar.
In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃
Maximaal 5 maanden op -18 ℃
6 tot 8 minuten bakken
Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.
Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.
Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.
Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.
Openingstijden feestdagen:
Zondag 22 December gesloten.
Maandag 23 December geopend van 8:00 tot 17:30 uur.
Dinsdag 24 December geopend van 8:00 tot 17:00 uur.
1e en 2e kerstdag gesloten.
Maandag 30 December geopend van: 8:00 tot 17:30 uur.
Dinsdag 31 December geopend van 8:00 tot 16:00 uur.
Vanaf Maandag 6 Januari t/m Dinsdag 21 Januari zijn wij wegens vakantie gesloten
REVIEWS
Er zijn nog geen beoordelingen.