Additional Information
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 500g, 1000g |
In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃
Maximaal 5 maanden op -18 ℃
45 tot 60 minuten braden/stoven
Mooi stuk Texelse lamsschouder. Wilt u dat we de schouder uitbenen? geef dit dan aan in opmerkingen bij het afronden van de bestelling. Uiteraard doen we dat gratis en de botjes doen we erbij.
Kruid of marineer de schouder.
In de oven:
Braad de schouder aan in de pan. Leg dan de schouder in een voorverwarmde oven 40 minuten op 160c.
Stoven:
Braad de schouder aan in de pan. Voeg wat vocht of evt. wijn of donker bier toe. Stoof dan de schouder in een uur klaar.
INGREDIENTEN
* 1 kilo lamsschouder
* 100 gram roomboter
* 2 teentjes knoflook
* 1/2 eetlepel komijn
* 1/2 eetlepel paprikapoeder
* 1/2 dessertlepel saffraan
* (olijf)olie
* zout en (zwarte)peper naar smaak.
Maak een mengsel van 50 gram boter, de saffraan, de komijn, het paprikapoeder en de gehakte knoflookteentjes.Smeer het vlees in met dit mengsel.
Verhit de olie in de braadpan. Doe het vlees in de pan, braad het rondom aan en voeg er daarna water aan toe. Doe er zout en peper naar smaak bij. Zet het deksel erop, draai het gas laag en laat het ongeveer 2 uur zachtjes sudderen. Keer het vlees regelmatig om.
Het vlees is gaar als het gemakkelijk loslaat van het been. Laat de jus wat inkoken.
Doe het vlees een kwartier voordat je het gaat opdienen in een met boter ingevette braadslee, leg het restant van de roomboter (50 gram)in klontjes erbovenop en zet het in een voorverwarmde hete oven om een mooi bruin korstje te krijgen.
Serveer het vlees op een mooie schaal met daarbij verschillende groenten en/of salades en grote stukken Marokkaans brood. Geef er ook een apart bordje bij met een mengsel van gemalen komijn en zout voor de liefhebbers, die het vlees iets gekruider willen
Mooi stuk Texelse lamsschouder. Wilt u dat we de schouder uitbenen? geef dit dan aan in opmerkingen bij het afronden van de bestelling. Uiteraard doen we dat gratis en de botjes doen we erbij.
Kruid of marineer de schouder.
In de oven:
Braad de schouder aan in de pan. Leg dan de schouder in een voorverwarmde oven 40 minuten op 160c.
Stoven:
Braad de schouder aan in de pan. Voeg wat vocht of evt. wijn of donker bier toe. Stoof dan de schouder in een uur klaar.
INGREDIENTEN
* 1 kilo lamsschouder
* 100 gram roomboter
* 2 teentjes knoflook
* 1/2 eetlepel komijn
* 1/2 eetlepel paprikapoeder
* 1/2 dessertlepel saffraan
* (olijf)olie
* zout en (zwarte)peper naar smaak.
Maak een mengsel van 50 gram boter, de saffraan, de komijn, het paprikapoeder en de gehakte knoflookteentjes.Smeer het vlees in met dit mengsel.
Verhit de olie in de braadpan. Doe het vlees in de pan, braad het rondom aan en voeg er daarna water aan toe. Doe er zout en peper naar smaak bij. Zet het deksel erop, draai het gas laag en laat het ongeveer 2 uur zachtjes sudderen. Keer het vlees regelmatig om.
Het vlees is gaar als het gemakkelijk loslaat van het been. Laat de jus wat inkoken.
Doe het vlees een kwartier voordat je het gaat opdienen in een met boter ingevette braadslee, leg het restant van de roomboter (50 gram)in klontjes erbovenop en zet het in een voorverwarmde hete oven om een mooi bruin korstje te krijgen.
Serveer het vlees op een mooie schaal met daarbij verschillende groenten en/of salades en grote stukken Marokkaans brood. Geef er ook een apart bordje bij met een mengsel van gemalen komijn en zout voor de liefhebbers, die het vlees iets gekruider willen
In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃
Maximaal 5 maanden op -18 ℃
45 tot 60 minuten braden/stoven
Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.
Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.
Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.
Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.
Openingstijden feestdagen:
Zondag 22 December gesloten.
Maandag 23 December geopend van 8:00 tot 17:30 uur.
Dinsdag 24 December geopend van 8:00 tot 17:00 uur.
1e en 2e kerstdag gesloten.
Maandag 30 December geopend van: 8:00 tot 17:30 uur.
Dinsdag 31 December geopend van 8:00 tot 16:00 uur.
Vanaf Maandag 6 Januari t/m Dinsdag 21 Januari zijn wij wegens vakantie gesloten
REVIEWS
Er zijn nog geen beoordelingen.