Additional Information
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 250g, 500g |
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃
10 tot 12 minuten braden
Kip dij filet/vlees zonder botjes Zacht van smaak en niet droog. Erg lekker door diverse gerechten. Ook zeer geschikt om saté van te maken.
benodigdheden:
4 eieren, 2 tn knoflook, 2 of 3 verse rode perpers, 1 ui, 500 gr aardappelen, 400gr kouseband of sperziebonen, zonnebloemolie, 1 eetl tomatenpuree, 1 blokje kippenbouillon, 2 eetl kerriepoeder (surinaams heet te koop bij de toko)500 gr kippedijen of drumsticks,4 rotivellen (te koop bij de toko), halve eetl djinten(gemalen komijn)
Kook de eieren tot ze hardgekookt zijn. Hak de knoflook. Maak de peper schoon en snij hem fijn. Snipper de ui. Schil de aardappels en snij ze in partjes. Maak de kouseband schoon en snij ze in stukken.
Verwarm wat olie in een wok. Voeg knoflook, peper, ui, tomatenpuree, bouillonblokje, djinten en kerriepoeder toe. Schep de aardappels en kouseband erdoor. Doe een deksel op de pan en laat in 15 min. Zachtjes stoven. Dep de kip droog en bestrooi ze met zout. Bak in een Koekenpan de kip bruin. Doe de kip en de eieren (wel eerst pellen) na 30 minuten bij de aardappels en kouseband en laat dit nog 15 min. stoven. Verwarm de rotivellen in de magnetron tot ze heet zijn, verdeel ze over 4 borden en schep het kipmengsel erop.
Braad de dijen in de pan zachtjes gaar in 14 minuten.
In de oven 20 minuten op 150c.
Kip dij filet/vlees zonder botjes Zacht van smaak en niet droog. Erg lekker door diverse gerechten. Ook zeer geschikt om saté van te maken.
benodigdheden:
4 eieren, 2 tn knoflook, 2 of 3 verse rode perpers, 1 ui, 500 gr aardappelen, 400gr kouseband of sperziebonen, zonnebloemolie, 1 eetl tomatenpuree, 1 blokje kippenbouillon, 2 eetl kerriepoeder (surinaams heet te koop bij de toko)500 gr kippedijen of drumsticks,4 rotivellen (te koop bij de toko), halve eetl djinten(gemalen komijn)
Kook de eieren tot ze hardgekookt zijn. Hak de knoflook. Maak de peper schoon en snij hem fijn. Snipper de ui. Schil de aardappels en snij ze in partjes. Maak de kouseband schoon en snij ze in stukken.
Verwarm wat olie in een wok. Voeg knoflook, peper, ui, tomatenpuree, bouillonblokje, djinten en kerriepoeder toe. Schep de aardappels en kouseband erdoor. Doe een deksel op de pan en laat in 15 min. Zachtjes stoven. Dep de kip droog en bestrooi ze met zout. Bak in een Koekenpan de kip bruin. Doe de kip en de eieren (wel eerst pellen) na 30 minuten bij de aardappels en kouseband en laat dit nog 15 min. stoven. Verwarm de rotivellen in de magnetron tot ze heet zijn, verdeel ze over 4 borden en schep het kipmengsel erop.
Braad de dijen in de pan zachtjes gaar in 14 minuten.
In de oven 20 minuten op 150c.
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃
10 tot 12 minuten braden
Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.
Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.
Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.
Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.
REVIEWS
Er zijn nog geen beoordelingen.